Vaalit on ohi ja tulos oli odotetun lainen omalta kohdalta. Vihreille vaalit oli menestys ja oli hienoa olla mukana tekemässä sitä! Mutta mitä seuraavaksi? Aina ajoittain ajankohtainen kysymys.

Seuraavat vaalit, joissa olen todennäköisesti ehdolla jos minut valitaan ehdokkaaksi, on kunnallisvaalit vuonna 2017. Edellisen kerran en päässyt Porvoon kaupunginvaltuustoon, ehkä tilanne olisi nyt toinen. Siihen ainakin tähdätään.

Entäs työt sitten? Olen ollut nyt noin 4,5 vuotta tekemässä toimistoista omalta osaltani vihreämpiä. Nyt alkaa tuntua siltä, että voisin tehdä välillä jotain muutakin. Työni on kivaa ja monipuolista, mikään kiire ei työpaikan vaihtoon toki ole. Kuitenkin veri vetää vähän enemmän yhteiskuntavaikuttamiseen ja ympäristöasioihin kuin mitä tällä hetkellä voin tehdä.

Haluaisin myös tehdä ympäristöaiheisia lyhytelokuvia ja ehkä vähän pidempiäkin. Ne on vielä todella alkuvaiheen suunnittelussa, mutta ehkä niistä jotain tulee kun löydän oikeat yhteistyökumppanit tekemään niitä. Yksin niiden tekemiseen kuluu liian kauan aikaa, eikä töiden lomassa oikein ole virtaa siihen.

Suuntaviivat on kohta mietitty, suuntaaminen ja asioiden aikatauluttaminen vie vielä hetken. Mikäli sopiva työ ympäristöpuolelta löytyy, harkitsen sitä vakavasti. Tässä iässä en kuitenkaan enää hätiköiden kiirehdi.