Kuka?

Porvoolainen it-alalla työskentevä, lähes kaikesta kiinnostunut politiikan harrastaja. Olen syntynyt maaliskuussa 1978, käynyt kouluja siellä täällä, sekä opettanutkin vähän aikaa aikuisoppilaitoksessa.

Ekoihminen suurimmaksi osaksi, joitain ekologisia paheita on. Kuten matkustelu. Kierrätän kaiken mahdollisen, onneksi omaan pihaan sai muovinkeräyspisteenkin. Täydellisyyttä en tavoittele, mutta aina pyrin parempaan.

Olen eläinten ystävä, en käytä eläinperäisiä tuotteita vaatetuksessa, sisustuksessa tai ravinnossa. Ystäviä ei pidä syödä, eikä niiden nahkoihin pukeutua. Luokittelen itseni vegaaniksi. Siitä myös keskustelen mielelläni.

Mistä?

Olen kotoisin kauniista Keski-Suomen kaupungista nimeltä Keuruu. Kaupunki on pieni ja viihtyisä, ainakin kesällä. Suosittelen.
Sieltä valuin pikkuhiljaa Mäntän (nykyisin Mänttä-Vilppula) kautta Tampereelle, missä vierähti melkein 10 vuotta. Sieltä matka jatkui Hämeenlinnaan muutamaksi vuodeksi, josta alle vuoden Helsingin visiitin jälkeen pääsin Porvooseen. Tänne myös ajattelin jäädä.

Meillä on täällä sopivan kokoinen talo, mihin mahtuu hyvin useampikin ihminen. Tällä hetkellä täällä on kaksi ihmistä ja kaksi kissaa. Tonttia meillä on noin 1800 neliötä, mistä pieni osa on peltona jota terapiaviljellään vähän miten sattuu huvittamaan.

Mitä?

Pääasiallisesti pohdiskelen maailmantilaa, niin isolla mittakaavalla kuin vähän pienemmälläkin spektrillä. Lähellä olevista asioista mietin melkoisen paljon liikennettä, sen ympäristövaikutuksia sekä turvallisuutta. Niistä tykkään myös kirjoittaa.

Katselen maailmaa ja omaa tekemistä kriittisesti. Eläinoikeusasiat ovat lähellä sydäntä (kyllä, ihminen on myös eläin) samoin luonnon hyvinvointi. Se menee kaiken edelle. Ilman luontoa me emme voi elää täällä. Ja kun puhdas luonto loppuu, se loppuu. Sitä ei saa markkinoilta lisää, ei vaikka olisi kuinka paljon rahaa. En silti karsasta sitä, että joku työllään menestyy. Ei se minulta ole pois.