Nyt on Trekin kanssa vietetty noin 5500 kilometriä yhteistä aikaa. Yksi rengasrikko tien päällä on osunut kohdalle, sekin oli omasta asennusvirheestä johtuva kun ullkokumit vaihdoin uusiin. Muita teknisiä murheita ei ole sattunut, mikä olisi ajon keskeyttänyt.

Edellinen omistaja oli varmaan jonkun verran jo rullannut ennen minua, koska keskiö ja ketju olivat vaihtoiässä. Myös eturattaat alkaa olla tiensä päässä, uudet odottavat kevättä.

Instagramissa ja YouTubessa eri pyöräilijöitä seurattuani mietin, että tohtisiko sitä kuitenkin ajaa talvellakin työmatkoja. Matka ei ole pitkä, tosin siitä on 5 km ilman piennarta olevaa kapeaa maaseudun asvalttitietä. Myös mäkiä piisaa sopivasti.

Mietin asiaa tovin ja tuumin, että jos hommaan nastarenkaat, niin kait sitä uskaltaa ajaa. Tilasin Schwalbe Marathon Winter Plus -nastarenkaat ja tuumasta toimeen. Uudet renkaat saapuivat nopeasti ja vaihtokin sujui hyvin. Eturenkaan sisuri tosin meni rikki, enkä sitä ostanut varalle, joten en päässyt heti kokeilemaan. Seuraavana päivänä asennuksesta uusi sisuri oli paikoillaan ja oli koelenkin aika.

Sitä pidon määrää! En olisi uskonut kuinka hyvin voi polkupyörän rengas pitää lumella ja jäällä jos en olisi itse ajanut. Olin kyllä kuullut, että kyllä se rengas pitää, en vain uskonut, että kuinka hyvin. Eihän se rengas kesää tee, jäällä jarrutusmatka on pidempi. Lumella jarruttaminen vastaa aika hyvin hiekkatiellä jarruttamista.

Vähän alle 300 kilometrin jälkeen ei voi kuin suositella. Työmatka sujuu talvellakin hyvin, ainakin renkaiden puolesta. Aikaa täytyy toki varata enemmän ajokelin mukaan. Joskus on vähän kylmempää, joskus vähän lumisempaa. 9,5 km matkalla matka-aika on noin 5 min pidempi kuin kesällä, joten mistään dramaattisesta ajanlisäyksestä ei puhuta.

Mutta tarkeneeko sitä polkea?

Tarkenee. Käytän samaa takkia ja samoja housuja kuin syksyllä, aina noin -10 saakka, tuulesta riippuen. Takki on pyöräilytakki, joka pitää tuulen. Syksyllä alla on vain lyhythihainen t-paita, nyt alle menee pitkähihainen kerrastopaita, pitkähihaninen pyöräilypaita ja kauluri. Kaulalle tulee vielä tavallinen tuubihuivi, josta saa myös kasvoille suojaa, päähän tulee tavallinen tuubihuivi käännettynä kaksin kerroin. Kypärämyssy on ollut harkinnassa. Housujen alle laitan pitkät kerrastokalsarit. Kädessä on heijastin tumput, jotka ovat niin isot, että saan vielä ohuet neulekäsineet sinne sisälle.

Jos on tuota kylmempää, muutan asustetta siten, että laitan tavallisen vähän paksumman takin joka on riittävän pitkä, ettei alaselkä jää ilman kunnollista lämmitystä. Retkeilyhousut vaihtuvat vanhoihin toppahousuihin. Myös kaulahuivi on hyvä lisä, minkä voi nostaa kasvojen eteen lämmittämään hengitystä ja suojaamaan poskia.

Riittävän kylmässä säässä matkanteko hidastuu jälleen pari minuuttia. Alamäissä tulee viiman takia hiljennettyä ja paksut vaatteet eivät ole kaikkein ergonomisimmat polkea. Haluan myös välttää hikeä. Polkiessa tulee yllättävän lämmin. Jos on lämmin kun astuu ovesta ulos, niin tietää, että kohta on sitten kuuma.

Entä se pimeys?

Pimeyttä vastaan on nykyään helppo taistella. Taakse ostin kiinteästi asennetun, kahdella AA-paristolla toimivan valon, mikä on samalla heijastin. Sen valossa on kaksi toimintoa, päälle ja pois. Vilkkuvalot eivät kuulu polkupyörään! Varuiksi myös kypärässä on takavalo, joskus pakkanen tyhjentää paristot yllättävän nopeasti koska pyörän säilytyspaikka on säältä suojassa, mutta kylmässä.

Näy ja näe, etenkin näy.

Edessä on ArmyTek:n otsavalo, mihin saa pyörän tankoon kiinnityksen. Ei ehkä kaikkein paras pyöräilyvalo, mutta erittäin riittävä ja itselle sopiva. Kiinnityksen helppous on hyvä ja huono asia. Sen unohtaa helposti pyörään ja sen voi kuka tahansa napata velcro-kiinnityksestään mukaan muutamassa sekunnissa. Käytän samaa valoa muuhunkin ja sen valoteho on erittäin riittävä.

Suosittelen ainakin harkitsemaan ja mielellään myös kokeilemaan talvipyöräilyä! Kaikki omat varusteet siihen, takavaloa ja nastarenkaita lukuunottamatta, löytyy muuhunkin liikkumiseen ja elämiseen sopivista varusteista. Välttämättä erikoisvaatteita tai varusteita ei tarvita.

Varoitus:
Nyt harmittaa kaikkina vuodenaikoina, jos ei pääsekään pyörällä töihin!

Joskus aura ei ehdi päivän aikana joka paikkaan uudestaan kun ajoradan lumet on heitetty kevyen liikenteen väylälle sen auraamisen jälkeen.

Jos pyöräilyaiheinen sisältö kiinnostaa, niin tässä pari omasta mielestäni mainiota seurattavaa:
YouTube:
Velogi – kaikkea pyörän korjauksesta pyöräilyn historiaan
Kampiapina – pyöräilyä, asiaa ja asian vierestä

Instagram:
Positiivi_teme – rentoa pyöräilyä ja hyvää mieltä, hienoja retkikuvia (löytyy myös twitteristä)
Kampiapina – Kampiaina on myös täällä (ja twitterissä)