Jälleen vaihtui vuosi, luonto ei sitä juuri huomannut. En huomannut itsessänikään mitään muutoksia, vaikka monet sitä niin erikoisena tapahtumana pitävätkin. Jotain sitä sentään täytyy itsekin tehdä, jottei tulisi vuodesta samanlainen kuin edeltäjänsä.

Ensimmäinen asia mikä on listalla, on muodonmuutos, Jos saisin painosta hitusen pois, se olisi hyvä asia. Siksi, että polveni kestäisi paremmin ja osa pieneksi käyneistä vaatteista mahtuisi taas. Ja siksi, että voittaisin vedonlyönnin.

Toinen tärkeä asia olisi vihdoin saada sisälle vessa, suihku ja pyykinpesukone. Ilmankin pärjää, mutta ilman lämminvesivaraajaa eläminen on hankalaa. Ei mahdotonta mitenkään, mutta vähän hankalaa. Ja oma pyykinpesukone helpottaisi elämää. Olemme kohta kaksi vuotta käyneet pesemässä pyykit noin 9 kilometrin päässä.

Kolmas asia olisi oman pienen paitakaupan avaaminen. Se asia etenee ehkä varmimmin tällä hetkellä. Siitä tulee hyvä! Mutta vain verkkokauppaa, ei mitään oikeata yrittäjyyttä, kunhan vähän puuhastelen.

Tänä vuonna on myös kohta eurovaalit, täytyy etsiä itselle sopiva ehdokas. Ja sitten alkaakin jo valmistautuminen eduskuntavaaleihin. Eli politiikkaakin riittää tälle ja ensi vuodelle varsin kivasti! Mielenkiintoisia aikoja tulossa, jälleen kerran.